sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Do you ever just lay in bed and think of perfect scenarios, that you know, will never happen?

(weheartit)

Elämä ei aina mene niin kuin ajattelisi. 

On helppoa jossitella. Jos olisin tehnyt sitä tai tätä - olisi elämä helpompaa, parempaa ja kauniimpaa. Kuitenkaan se ei mene niin - ei tietenkään. Pienet erheet ja virheet, väärät valinnat, väärät sanat ja väärässä paikassa väärään aikaan ovat niitä, jotka vaikuttavat kuitenkin myönteisesti kaikkeen, vaikka jossain vaiheessa saattaa tuntua kuin polkisi pyörällä niin kovassa vastatuulessa, ettei pääse eteenpäin. 

(weheartit)

Täytyy olla kuitenkin tyytyväinen tähän hetkeen ja tilanteeseen. Joku muu saattaisi antaa kaikkensa, koko maailmansa, jotta pääsisi tilanteeseesi. 

Elämä on täynnä valintoja ja joskus on valittava myös väärin. Silloin ei saa jäädä tuleen makaamaan, vaan jatkaa yrittämistä. 
(weheartit)

Kukaan muu kuin sinä itse, ei voi muuttaa mitään elämässäsi. Ole tyytyväinen, onnellinen ja valmiina tekemään kaikkesi muutoksien eteen.  

Sometimes the wrong choices bring us to the right places. :-)


Melankolisin terveisin Laura 

ps. Syön nykyään 4v lihattomuuden jälkeen lihaa ja yli vuoden kanattomuuden jälkeen kanaa. Because bodari tarvii proteiiniä ja oon kalaa oon syönyt siis kilokaupalla. Plus ei oo rahaa vegesafkaan koska opiskelija. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti