perjantai 28. marraskuuta 2014

Tahdon2013

Tänään 28. 11 äänestettiin tasa-arvoisesta avioliittolaista eduskunnassa. Tällaisessa osaltaan hyvin konservatiivisessa maassa asia ei ole ollut helppo. Vuonna 2013 kansalaisaloite tehtiin. Nyt vuonna 2014 lakivaliokunta äänesti vastaan muutama viikko sitten. Tänään oli eduskunnan vuoro ja kuinka kävikään - puolustuskanta voitti äänin 105-92 eli yllättävän hyvällä enemmistöllä. 

Henkilökohtainen kantani on selvä: what's wrong with you people eli te 92, jotka äänestitte vastaan? Miten se vaikuttaa kenekään elämään, jos kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä saa mennä naimisiin ja saa lailliset oikeudet toisiaan kohtaan ? Niin, ei mitenkään. Rakkaus ei katso sukupuolta - ei koskaan. Avioliitto on sen verran maallistunut käsite, että tuntuu milestäni turhalta vetää kirkko ja raamattu tähän mukaan. Totta kai jos olet vakaumuksellisesti sitä mieltä, että ei - niin miksi se pitää kuuluttaa kaikille? Monet myös hakemalla hakevat vain asioita, joita ovat vastaan. 

(from weheartit)

Olen vain niin onnellinen, että rakkaus voitti. Tänään jos milloinkaan on sellainen päivä, jolloin Suomi uudistuu - ja uudistus on vain parempaan. 

Minkäkin tahdon 
- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti